Bemutatkozás

IMG_7159a15 Minden igényt kielégítő, minőségi transportbeton, a legújabb szabvány szerinti minőségben. A szállítás mixer és billenő platós tehergépkocsikkal történik. Igény szerint betonpumpát is biztosítunk. Cégünk továbbra is foglalkozik betonacél vágással, hajlítással, helyszíni szereléssel valamint tervrajz alapján történő méretre gyártással.

Az új, modern, számítógép vezérlésű keverő üzemünkkel kapacitásunk megnégyszereződött.

Célunk a térség vezető betonüzemévé válása.

0,1 m³-től vállalunk beton keverését, szállítását.

Forduljon hozzánk bizalommal, cégünk munkatársai felkészült szakmai tanácsadással várják önöket.

Mottónk: ” Ne fáradjon feleslegesen ha a kész betont házhoz visszük olyan áron, mintha az alapanyagokat szállíttatná magához”.

Cégünk 1996-ban alakult 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

Tiszaújvárosban a TVK ipari területén megépült korszerű betonüzemünkben betonértékesítéssel, betongyártással, betonszállítással, –szivattyúzással és ingyenes betontechnológiai tanácsadással foglalkozunk. Cégünk saját gépjárművel rendelkezik, ezért teljes körű garanciát tud vállalni a beton mennyiségére és szakszerű bedolgozás esetén annak minőségére. A rendelkezésünkre álló két keverőgépünkkel (ELBA 450 és ELBA 35) naponta akár 450 m3 betont tudunk előállítani.  Legkisebb rendelhető mennyiségünk 0,1 m3. A betont igény szerint kiszállítjuk a megrendelő számára, szükség szerint billenős tehergépkocsival, mixergépkocsival, igény esetén betonpumpát biztosítunk.  Kiszolgálunk olyan vevőket is, akik saját szállítóeszközzel rendelkeznek .Betonüzemünkben a maradék beton újrahasznosításával védjük környezetünket. Nem számolunk fel pótdíjakat a visszaküldött betonra. A visszahozott friss beton maradvány veszélyes hulladék, amely nem juttatható vissza közvetlenül a környezetünkbe, ezért a betont átmossuk, majd ülepítőbe engedjük és az így visszanyert alapanyagot újrahasznosítjuk.

ISO 9001 minőségbiztosítási és irányítási rendszerrel rendelkezik a cégünk.

iso9001Gulyás László ügyvezető, tulajdonos.

2013-09-26 09.34.02

T&P-BETON Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

cím: HU-3580 Tiszaújváros, – TVK Ipartelep, Gyári út 1. 53. ép.
adószám: 13441658-2-05
cégjegyzékszám: Cg.05-09-011971

Árbevétel 2012: 76,18 MFt

Comments are closed.